Lirik Lagu Xaluna – Getir dan terjemahan

Diposting pada

Deskripsi lagu

Judul : Getir Penyanyi : Xaluna chanel : Xaluna Music

Lirik xaluna getir

rungokno..
ati cilik ku
ngarep pengen bali,dadi siji
mbaleni asmara
koe lan aku

seng wes bubar
lan wes mbok lungani
nanging aku sadar
aku mung kenanganmu
dudu aku seng dueni sliramu

getir e tresnaku iki
tak mundur mateni rosoku
kabeh gari cerita
koe wes karo wong lia
aku kudu nerimo

petenge wengi
kang rindu cahaya rembulan
soyo nambah loro
merga roso kelangan
janji sek wes tak gujengi
ilang ninggal perih ati
penakmu lungo tanpa pamit
dadi eluh kang mili

janjimu setyo
ngancani susah seneng
ngadapi masalah urip
tetep bareng bareng
tiwas saiki wes nemu tresna liane
tanpa eling aku seng mesti ono kanggo koe

getire tresnaku iki
tak mundur mateni rosoku
kabeh gari cerita
koe wes karo wong lio
aku kudu nerimo

mbok ngertio to nduk
aku kelara lara
ndelokne sliramu
di bojo lanangan lio
cepet eram mindah ati
koe lali opo nglali
nik omong nek ilat legi
seneng ngumbar sumpah janji

sabarku ono wancine
koe wes dadi dueke
ati welas kudu iklas nglali koe saklawase
takdire uwis ceto kudu tak tompo
nek jodo balio nek ora aku lilo

getire tresnaku iki
tak mundur mateni rosoku
kabeh gari cerita
koe wes karo wong lio
aku kudu nerimo

Cewe
lungaku,ninggalke awakmu
mergo wong liyo,ning uripku
ngubah tangisku , dadi esem ngguyu
nadyan kabeh gawe loro atimu

nangin aku sada
aku mung kenanganmu
dudu aku seng dadi sliramu

ngapurane , aku mas
luwih apik lalikno awakku
aku wes oleh ganti
sing luwih trisna lan gemati
aku pamit rabi

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *