Lirik Lagu Ndx Aka – Pamit Kerjo

Diposting pada
ndx aka pamit kerjo
Ndx pamit kerjo

Song Title : Pamit Kerjo
Vocal : Yonanda Frisna Damara & Fajar Ari – Tiarayantika
Model : Yonanda Frisna Damara – Fajar Ari – Baruna Dirgantara – Rully Laker – Mareta – Vivi – Rindi – Rivana – Dwiyanto – Mahok – Doni – Rudi
Ciptaan : Yonanda Frisna Damara
Arranger : Julian NDXRecord
Mastering & Mixing : Gamellance

Ndx aka – Pamit Kerjo

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan
Dek ngertio, lungoku pamit kerjo
Aku janji ra golek wong liyo


Sing tak jaluk mung siji kowe tetep setia
Tak tinggal lunnga kerjo kowe ojo mendua
Ojo nganti mikir aku sing ora-ora
Kita setia nganti pasti kan bahagia

Mugo wae kowe ning kono ora ilang roso
Aku janji perasaanmu bakal tak jogo
Wis cukup semene awak dewe le padu
Hop setop dek aku cinta kepada dirimu

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan
Dek ngertio, lungoku pamit kerjo
Aku janji ra golek wong liyo

Wis rasah nesunan opo meneh cemburuan
Jenenge percintaan mesti akeh pacoban
Sak iki atimu di gawe sik tenang
Tresnaku marang sliramu ora bakal ilang

Panas udan uwis tak lakoni
Kabeh mung kanggo kowe sing tak tresnani
Dongakno kang masmu akeh rejeki
Insyaalah taun ngarep awak dewe rabi

Mas tak dongakne lancar rejekimu
Insyaalah lamaraku
Jujur aku pingin cepet dihalalkan
Sama wak urip bareng panjenengan

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan
Dek ngertio, lungoku pamit kerjo
Aku janji ra golek wong liyo

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan
Dek ngertio, lungoku pamit kerjo
Aku janji ra golek wong liyo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Loading...
Loading...