Lirik Floor 88 & Baby Shima – Tak Dapat Raya

Diposting pada
floor 88 & Baby Shima

Lagu : Zai Hamzah
Lirik : Achoi Floor88
Producer : Harry Khalifah

Lirik Floor 88 & Baby Shima Tak Dapat Raya

Kita pula berduka
Tak dapat raya

Jom raya rumah nenek aku
Ada rendang ketupat bahulu
Mana tahu dapat di hulur
Sepuluh atau lima puluh

Tunggu dulu Ayie bagi tahu
Nenek sendiri engkau pun tak tahu
Dia tak ada di rumah
Macam mana engkau tahu
Oii sepupu, itu pun nenek aku
(Alamak, iyee ke?)

Aku dah tak ada idea kita nak beraya dimana
Jom raya rumah awek ku
Dia pun tak ada bala tuju
Apa kata kita raya
Rumah awek dia
Kita cuci mata

Jemputlah naik sayang ku
Bawa sekali teman mu
(Hi yaa hiya yeah…)

Juadah sudah sedia
Semua di atas meja

Tunggu dulu kami mau tahu
Siapa yang masak banyak begitu

Kalau kamu mau tahu
Ku cabut di kepala ku
(Hantu!!!)

Jadi kita
Nak beraya dimana
Takkan raya pertama
Duduk lepak sahaja

Hari raya
Orang semua bergembira
Kita pula berduka
Tak dapat raya
(Hantu!!!)

Lirik Lagu floor 88 baby shima tak dapat raya ini dapat anda lihat di kayascodelario . Anda bisa menikmati lagu tak dapat raya dengan menonton di youtube chanel MVM Music atau membeli secara legal di I tunes .

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Loading...
Loading...